Wachtwoord vergeten/wijzigen

1. Ga op de SmartPhone naar de applicatie en log uit (indien u nog niet uitgelogd was)

2. Klik op de (i) rechtsboven in de applicatie Easy Ritregistratie op uw apparaat

3. Klik op Wachtwoord vergeten

4. Vul het mailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd

5. U ontvangt een email met een instructie

Cookie beleid

EasyRit gebruikt cookies om bijvoorbeeld de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Als je meer wilt weten over deze cookies ga dan naar easyrit.nl/cookie-policyBij akkoord op dir cookie beleid geef je EasyRit toestemming voor het gebruik van optimale cookies op onze websites. Klik op “Instellingen aanpassen” om je voorkeuren te wijzigen.