Wachtwoord vergeten/wijzigen

1. Ga op de SmartPhone naar de applicatie en log uit (indien u nog niet uitgelogd was)

2. Klik op de (i) rechtsboven in de applicatie Easy Ritregistratie op uw apparaat

3. Klik op Wachtwoord vergeten

4. Vul het mailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd

5. U ontvangt een email met een instructie

Cookie beleid

EasyRit gebruikt cookies om bijvoorbeeld de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u meer wilt weten over deze cookies ga dan naar easyrit.nl/cookie-policyBij akkoord op deze cookie policy geeft u EasyRit toestemming voor het gebruik van optimale cookies op onze websites. Klik op “Instellingen aanpassen” om uw voorkeuren te wijzigen.