Kan ik mijn KM start/eindstand en/of afgelegde KM ook handmatig toevoegen i.p.v. automatisch berekend?

Ja, dit is mogelijk.

1. Belangrijk is dat u eerst de start en eindlocatie invoert of middels de GPS functie ophaalt. Er zal dan een automatische berekening van de afgelegde kilometers, deze kunt u handmatig aanpassen in de volgende stappen.
  2. Voor de start kilometerstand klikt u in het home scherm op de start kilometerstand. Er verschijnt dan een pop-up om de start kilometerstand in te voeren.
  3. Voor de eind KM stand of het totaal afgelegde aantal kilometers klikt u op de eind kilometerstand. Er verschijnt dan een pop-up waar u de eindkilometerstand of het totaal afgelegde aantal kilometers kan invoeren.

Cookie beleid

Deze website gebruikt cookies voor een betere werking van de website, om het kijkgedrag te analyseren, voor social media, en voor het tonen van relevante advertenties. Als je meer wilt weten over deze cookies ga dan naar easyrit.nl/cookie-policyBij akkoord geef je EasyRit toestemming voor het gebruik van optimale cookies op onze websites. Klik op “Instellingen aanpassen” om je voorkeuren te wijzigen.

Cookies accepteren Instellingen aanpassen