Kan ik mijn bestaande kilometeradministratie importeren?

Ja, u kunt uw bestaande kilometeradministratie importeren mits u een Excel (.CSV bestand) bestand heeft.

1. Log in op Mijn EasyRit, nieuwe leden dienen eerst een account aan te maken.
  2. Onder Mijn Ritten ziet u een knop importeren. Hier kunt u een voorbeeld .CSV (Excel) bestand downloaden.
    (!) Het is belangrijk dat u voor het importeren een voortuig aanmaakt onder Voertuigen. Zo kunt u de ritten die u upload toewijzen aan het betreffende voertuig.
  3. Knip en plak uw gegevens in het voorbeeld .CSV bestand. Het is belangrijk dat u niets wijzigt qua kolommen indeling en benaming in het bestand. Plak uw gegevens dus in de bestaande layout/indeling.
  4. Zodra u het bestand heeft aangevuld met uw gegevens kunt u het bestand opslaan als .CSV file. Gegevens die u niet bezit kunt u leeg laten.
  5. Upload het .CSV bestand in onder Mijn EasyRit, knop importeren. Selecteer het voertuig welke u heeft aangemaakt en klik op Import

(!) Let op: Voor bestaande EasyRit gebruikers zijn gegevens tot 01-06-2015 geïmporteerd

Bestaande gebruikers van 'het oude EasyRit' hoeven geen gesynchroniseerde gegevens van voor 01-06-2015 te uploaden. Deze zijn door EasyRit Registratie al geïmporteerd zoals u terug kunt zien in uw Mijn EasyRit account.

Ritten van voor deze datum, of ritten welke u nog niet had gesynchroniseerd kunt u via bovenstaande stappen uploaden. U dient hiervoor wellicht eerst een .CSV export te maken op de oude EasyRit website www.easyritregistratie.nl waarna u inlogt met uw gegevens.

Cookie beleid

Deze website gebruikt cookies voor een betere werking van de website, om het kijkgedrag te analyseren, voor social media, en voor het tonen van relevante advertenties. Als je meer wilt weten over deze cookies ga dan naar easyrit.nl/cookie-policyBij akkoord geef je EasyRit toestemming voor het gebruik van optimale cookies op onze websites. Klik op “Instellingen aanpassen” om je voorkeuren te wijzigen.