Kan ik mijn bestaande kilometeradministratie importeren?

Ja, u kunt uw bestaande kilometeradministratie importeren mits u een Excel (.CSV bestand) bestand heeft.

1. Log in op Mijn EasyRit, nieuwe leden dienen eerst een account aan te maken.
  2. Onder Mijn Ritten ziet u een knop importeren. Hier kunt u een voorbeeld .CSV (Excel) bestand downloaden.
    (!) Het is belangrijk dat u voor het importeren een voortuig aanmaakt onder Voertuigen. Zo kunt u de ritten die u upload toewijzen aan het betreffende voertuig.
  3. Knip en plak uw gegevens in het voorbeeld .CSV bestand. Het is belangrijk dat u niets wijzigt qua kolommen indeling en benaming in het bestand. Plak uw gegevens dus in de bestaande layout/indeling.
  4. Zodra u het bestand heeft aangevuld met uw gegevens kunt u het bestand opslaan als .CSV file. Gegevens die u niet bezit kunt u leeg laten.
  5. Upload het .CSV bestand in onder Mijn EasyRit, knop importeren. Selecteer het voertuig welke u heeft aangemaakt en klik op Import

(!) Let op: Voor bestaande EasyRit gebruikers zijn gegevens tot 01-06-2015 geïmporteerd

Bestaande gebruikers van 'het oude EasyRit' hoeven geen gesynchroniseerde gegevens van voor 01-06-2015 te uploaden. Deze zijn door EasyRit Registratie al geïmporteerd zoals u terug kunt zien in uw Mijn EasyRit account.

Ritten van voor deze datum, of ritten welke u nog niet had gesynchroniseerd kunt u via bovenstaande stappen uploaden. U dient hiervoor wellicht eerst een .CSV export te maken op de oude EasyRit website www.easyritregistratie.nl waarna u inlogt met uw gegevens.

Cookie beleid

EasyRit gebruikt cookies om bijvoorbeeld de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u meer wilt weten over deze cookies ga dan naar easyrit.nl/cookie-policyBij akkoord op deze cookie policy geeft u EasyRit toestemming voor het gebruik van optimale cookies op onze websites. Klik op “Instellingen aanpassen” om uw voorkeuren te wijzigen.