Mijn e-mailadres wordt niet geaccepteerd bij het registreren of wijzigen.

Uw e-mailadres is uw unieke login tot ons systeem en mag dus maar één keer voorkomen. Wanneer uw e-mailadres wordt geweigerd, bestaat er al een account met het betreffende e-mailadres.

U kunt een nieuw wachtwoord aanvragen op https://www.easyrit.nl/Security/lostpassword

Cookie beleid

EasyRit gebruikt cookies om bijvoorbeeld de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u meer wilt weten over deze cookies ga dan naar easyrit.nl/cookie-policyBij akkoord op deze cookie policy geeft u EasyRit toestemming voor het gebruik van optimale cookies op onze websites. Klik op “Instellingen aanpassen” om uw voorkeuren te wijzigen.