Uw rit registratie via het Mijn EasyRit beheerprogramma aangepast maar niet zichtbaar in de app

U kunt ervoor kiezen om uit te loggen en vervolgens weer in te loggen, let hierbij wel opdat NIET gesynchroniseerde ritten worden verwijdert. U kunt er ook voor kiezen om de ‘synchronisatie’ knop te gebruiken in de app.

Cookie beleid

EasyRit gebruikt cookies om bijvoorbeeld de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u meer wilt weten over deze cookies ga dan naar easyrit.nl/cookie-policyBij akkoord op deze cookie policy geeft u EasyRit toestemming voor het gebruik van optimale cookies op onze websites. Klik op “Instellingen aanpassen” om uw voorkeuren te wijzigen.