Wanneer ik een aankoop wil doen, blijf ik op de zelfde pagina uit komen.

Wanneer u heel de tijd op dezelfde pagina blijft nadat u uw gegevens heeft ingevoerd, heeft u waarschijnlijk niet alle verplichte velden ingevuld. Lees zorgvuldig de pagina door en kijk of er meldingen op de pagina staan die u verder helpen.

Mocht u de browser Safari gebruiken, raden we aan om het met een andere browser te proberen.

Cookie beleid

EasyRit gebruikt cookies om bijvoorbeeld de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u meer wilt weten over deze cookies ga dan naar easyrit.nl/cookie-policyBij akkoord op deze cookie policy geeft u EasyRit toestemming voor het gebruik van optimale cookies op onze websites. Klik op “Instellingen aanpassen” om uw voorkeuren te wijzigen.